Hoţ fără Dumnezeu: a spart trei biserici din Roseţi şi Dichiseni

Cercetările efectuate de poliţişti din cadrul Secţiei Rurale Dichiseni privind spargerea a trei biserici de pe raza secţiei au condus la identificarea suspectului, anunţă Biroul de Presă al IPJ Călăraşi.

J. Georgian, de 21 ani, din comuna Dichiseni, este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt şi tentativă de furt, violare de domiciliu şi distrugere. În perioada 22 – 24 mai a.c., acesta a pătruns prin efracţie în trei biserici din localităţile Roseţi şi Dichiseni, de unde a sustras banii proveniţi din vânzarea lumânărilor şi o staţie de amplificarea a sunetului şi a distrus mai multe cununii metalice, producând un prejudiciu total de 3700 lei.

Poliţiştii au reuşit recuperarea bunurilor în valoare de 500 lei (staţia de amplificare) şi au luat măsura reţinerii suspectului pentru 24 de ore.
În ziua de 27 mai a.c., J. Georgian a fost prezentat Judecătoriei Călăraşi cu propunere de arestare preventivă, pe numele său fiind emis mandat pentru 29 zile.
Suspectul a fost depus în arestul IPJ Călăraşi, urmând să fie continuate cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Unii au citit și asta: