Hoţ ghinionist: a intrat în magazin prin pod, dar s-a declanşat alarma

Ghinionul l-a urmărit pe un hoţ din Ulmu, care s-a gândit că dacă va da o spargere la magazin va rămâne neprins. Mai cu seamă că intrând prin pod a zis că va scăpa de probleme. A început să sune alarma, hoţul a spart uşa să scape, a fugit cu mâna goală dar tot a fost prins de poliţişti.

În urma cercetărilor efectuate de agenţii Postului de Poliţie Ulmu şi poliţişti din cadrul Biroului de Ordine Publică Rural Călăraşi, a fost identificat M. Marian, de 23 ani, din Comuna Ulmu, suspect de pătrunderea prin efracţie într-un magazin din localitate, anunţă Biroul de Presă al IPJ Călăraşi.

În noaptea de 31.12.2010/01.01.2011, suspectul a pătruns în pod printr-un spaţiu din sageac, apoi în magazin, fără a sustrage bunuri, fiind activat sistemul de alarmă al societăţii. Din cercetările efectuate de poliţişti la faţa locului s-a constatat că nu au fost sustrase bunuri sau alte valori, prejudiciul fiind reprezentat de distrugea plăcilor de rigips de la pod şi a sistemul de închidere a uşii de acces în magazin.

M. Marian a fost reţinut pentru 24 de ore şi a fost introdus în arestul I.P.J. Călăraşi, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 04 ianuarie, să fie prezentat Parchetului şi Judecătoriei Călăraşi cu propunere de arestare preventivă.

Unii au citit și asta: