in

I-a venit şi lui rândul | Marian Dinulescu va fi dat jos din funcţia de vice al Consiliului judeţean Călăraşi

marian-dinulescu-calarasiDupă ce Curtea de Apel Bucureşti a hotărât, săptămâna trecută, că liberalul Daniel Drăgulin trebuie să elibereze funcţia de vicepreşedinte al Consiliului judeţean Călăraşi iar în locul lui să fie numit PDL-istul Marian Dinulescu, o nouă răsturnare de situaţie se pregăteşte să se producă.

În şedinţa de Consiliu judeţean Călăraşi, programată pentru ziua de duminică, 29 noiembrie, se va dezbate un proiect de hotărâre intitulat: “Proiect de hotărare privind eliberarea din funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Călăraşi a domnului Dinulescu Marian.”

Deşi Dinulescu nici n-a apucat să-şi ia în primire postul pe care l-a câştigat graţie hotărârii Curţii de Apel Bucureşti, consilierii judeţeni se pregătesc acum să ia inversul hotărârii luate pe 29 ianuarie, atunci când s-a decis eliberarea din funcţie a lui Drăgulin şi numirea lui Marian Dinulescu.

După ce în ianuarie, consilierii PSD s-au aliat cu cei PDL şi l-au eliberat din funcţie pe Drăgulin, acum tot PSD-iştii, alături de liberali, vor ajuta la debarcarea lui Dinulescu şi la renumirea lui Daniel Drăgulin. Acest fapt devine posibil datorită reconfigurării alianţelor politice, la nivel naţional, PNL anunţând că sprijină candidatura la Preşedinţie a lui Mircea Geoană.

Citiţi pe aceeaşi temă:

Filipescu spune că dacă Dinulescu acceptă postul de vice la Consiliul judeţean Călăraşi, acesta va ajunge să vândă gresie şi faianţă

Daniel Drăgulin a pierdut funcţia de vicepreşedinte. Marian Dinulescu se întoarce la Consiliul judeţean Călăraşi