I.S.U. Călăraşi recrutează candidaţi pentru admiterea în M.A.I.

isu

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Barbu Ştirbei” Călăraşi recrutează candidaţi pentru concursul de admitere în instituţiile de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne, precum și pentru Ministerul Apărării Naţionale – sesiunea 2015.

În acest sens vor fi scoase la concurs 175 locuri, după cum urmează:

– Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” – Facultatea de Pompieri: 50 de locuri – bărbaţi; (din care unul pentru romi)
– Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” – Boldeşti, judeţul Prahova: 125 locuri – bărbaţi; (din care două pentru romi).

De asemenea, pentru concursul de admitere la Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” – Sibiu,  Academia Tehnică Militară – Bucureşti, Institutul Medico-Militar, Academia Forţelor Aeriene”Henri Coandă”, Academia Navală „Mircea cel Bătrân”,  Şcoala Militară de Maiştri Militari a Forţelor Navale „Amiral Ion Murgescu” şi la Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre„Basarab I” Piteşti, instituţii de învăţământ ale Ministerului Apărării, vor fi scoase la concurs 26 locuri , după cum urmează:

– Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” Sibiu – 45 locuri,
– Academia Tehnică Militară Bucureşti – 72 locuri,
– Institutul Medico-Militar – 15 locuri,
– Academia Forţelor Aeriene ”Henri Coandă” – 10 locuri,
– Academia Navală „Mircea cel Bătrân” – 2 locuri,
– Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre „Basarab I” Piteşti – 38 locuri
– Şcoala Militară de Maiştri Militari a Forţelor Navale „Amiral Ion Murgescu” – 3 locuri

Pentru toate locurile scoase la concurs vor fi recrutaţi bărbaţi, cu excepţia locurilor prevăzute pentru specialităţile din cadrul instituţiilor de învăţământ superior ale Ministerului Apărării Naţionale unde pot candida şi femei.

Relaţii suplimentare se pot obţine la Biroul Resurse Umane de la reşedinţa unităţii din municipiul Călăraşi, str. Bucureşti, nr. 344, la telefoanele: 311.818, 314.692 , sau accesând www.isucalarasi.ro.

În această perioadă, cadrele Biroului Resurse Umane se deplasează la unitățile de învățământ din județ pentru a face cunoscută modalitatea de accedere în instituțiile M.A.I.

Unii au citit și asta: