in

Ieri noapte, accident mortal pe A2, în dreptul comunei Dor Mărunt

autostrada A2Ieri seară, pe Autostrada Soarelui A2, în apropiere de comuna Dor Mărunt, jud. Călăraşi, a avut loc un grav accident de circulaţie în care au fost implicate mai multe autoturisme.

Tragedia s-a întâmplat în jurul orei 23 când un autoturism marca Skoda Fabia, condus de o femie în vârstă de 39 de ani, LilianaC,.  în timp ce rula pe A2, în sensul de mers Constanţa – Bucureşti, a acroşat în partea din spate auto-tirul marca Iveco, care se deplasa pe acelaşi sens de mers.

După producerea accidentului, la faţa locului au oprit alte două autoturisme: un autoturism marca Dacia Logan şi un autoturism marca Dacia Break.

Cele două maşini oprite pentru a oferi ajutor femeii din Skoda au fost lovite de un autoturism marca Mercedes, condus de Grigore I. Martori oculari afirmă că Mercedesul se deplasa cu viteză foarte mare, conducătorul acestuia reuşind, în ultim moment un impact direct cu autoturismul Skoda, din care femeia nu apucase încă să iasă. Din nefericire unul dintre pasagerii maşinilor oprite, care vroia să a o ajute pe femeia din Skoda a fost acroşat de bolid.

La ora 23.10, un echipaj de descarcerare şi un echipaj SMURD din cadrul Secţiei de pompieri Lehliu Gară au fost solicitate să intervină, ne informează Biroul de Presă al ISU Călăraşi. Echipajul de descarcerare, prezent la locul accidentului a intervenit pentru decuplarea bornelor de la acumulatorul autoturismului Skoda Fabia, nefiind nevoie de intervenţia acestora în cazul descarcerării vreunei persoane accidentate.

În urma accidentului produs în două secvenţe au rezultat trei victime:

Maria I., în vârstă de 56 de ani, pasager în autoturismul marca Mercedes, acuza dureri la nivelul umărului drept, primind ajutor medical şi fiind transportată la Spitalul din oraşul Lehliu Gară de către echipajul SMURD;

Filip D., pasager în autoturismul marca Dacia Logan a fost preluat în stare gravă de un echipaj al Ambulanţei(S.A.J.), şi care, ulterior la spitalul Lehliu Gară a fost declarat decedat;

Liliana C., în vârstă de 39 de ani, conducător al autoturismului Skoda Fabia, care a suferit un traumatism cranio cerebral acut închis, fără  pierderea cunoştinţei, şi care prezenta contuzie toraco abdominală, a fost preluată de un echipaj al Ambulanţei din Lehliu Gară.