Împuşcături în zona Orizont, din Călăraşi

pistolÎn timp ce se afla în serviciul de patrulare pe raza Municipiului Călăraşi, în data de 02 iunie a.c., ora 18,10, un agent de poliţie din cadrul Poliţiei Municipiului Călăraşi, a auzit trăgându-se foc de armă dinspre Piaţa Orizont.

Ulterior, Unitatea de Primiri Urgenţe Călăraşi a sesizat faptul că s-a prezentat pentru îngrijiri medicale O. IONUŢ de 22 ani, din Comuna Modelu, Judeţul Călăraşi, care a declarat că, asupra autoturismul Dacia Solenza, în care se afla împreună cu alte persoane, D. VIOREL IONUŢ de 29 ani, din Călăraşi, a tras mai multe focuri de armă.

O. IONUŢ a fost diagnosticat cu plagă împuşcată în coloana vertebrală, fiind transferat la un spital din Municipiul Bucureşti.

De la faţa locului au fost ridicate trei tuburi de cartuşe trase, care urmează a fi expertizate.

Împreună cu procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Călăraşi se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor producerii evenimentului şi cercetarea suspectului sub aspectul săvârşirii tentativei la infracţiunea de omor.

Unii au citit și asta:

4 Comentarii

  1. Iata ca interlopii sunt mai iuti decat organele si ajung sa se impuste in plina zi, in plina strada, in orasul in care Politia si Justitia sustin ca e liniste! Domnu’ prefect, ce fac bugetarii astia din politia, parchetul si justitia calaraseana, de e atata liniste cu focuri de arma?

  2. …. – zona piata orizont … un mic proxenet …., dar cine sa-i urmareasca pe toti… Politia e varza

  3. Ce face polita de ce nu ia masuri ? …. un cunoscut cu antecedente penale … a facut de 2 ori puscarie pt. conducere fara permis, zeci de dosare si acum e si un mic proxenet… Alo POLITIA ce draq faceti ????

  4. Cristina, din mesajul tău a fost scos numele persoanei la care faci referire pt că legea nu ne permite să învinuim de o infracţiune o persoană până când aceasta nu este condamnată printr-o hotărâre definitivă şi irevocabilă. Putem comenta legea, aici, dar asta nu ne scapa de obligaţia de a o respecta. O zi bună!

    Alina în situaţia în care nu eşti una şi aceeaşi persoană cu Cristina, ci doar ai scris mesajul de pe acelaşi calculator, aceleaşi precizări legate de publicarea de nume de persoane

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*