Încă doi suspecţi ai jafului armat de la Bijuteria din Călăraşi au fost reţinuţi de Poliţie

Jaf armat Calarasi (3)Cercetările efectuate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, delegaţi de procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Călăraşi, în dosarul penal privind tâlhăria comisă la data de 14 septembrie a.c. la un magazin de bijuterii din Municipiul Călăraşi au condus la identificarea altor doi suspecţi, respectiv P. VASILE TUDOR de 40 ani şi B. GHEORGHE de 31 ani, ambii din Municipiul Medgidia, Judeţul Constanţa, anunţă Biroul de presă al IPJ Călăraşi.

Tribunalul Călăraşi a emis pe numele celor doi, la data de 18 noiembrie a.c., mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 29 zile pentru complicitate la infracţiunea de tâlhărie şi asociere pentru săvârşirea de infracţiuni.Suspecţii au fost introduşi în Arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi.
Cercetările continuă în cauză pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a persoanelor suspecte de comiterea faptei.

Vă reamintim că în data de 14 septembrie, în jurul orei 13, patru bărbaţi mascaţi şi înarmaţi au pătruns în incinta unui magazin de bijuterii din Călăraşi  (str. prel. Bucureşti, vis-a-vis de Şcoala nr.10). Unul dintre indivizii mascaţi a tras un foc în uşă, hoţii au reuşit să plece cu 8 kg de bijuterii din aur din rafturile magazinului. Administratorul magazinului l-a rănit, în timpul jafului pe unul dintre hoţi după ce a tras în direcţia acestora cu o puşcă de vânătoare.

Unii au citit și asta: