in

Încă un furt cu pistolul în mână, la Călăraşi

pistol Calarasi

Poliţia Municipiului Călăraşi a fost sesizată prin SUAU 112 în ziua de 27 octombrie a.c., ora 19.40, de către D. GABRIELA, din Călăraşi, cu privire la faptul că, înainte cu circa 3 minute de închiderea oficiului poştal, doi bărbaţi au pătruns în sediu şi, profitând de neatenţia funcţionarelor de la ghişeu, au escaladat unul din cele 4 ghişee, şi au sustras o poşetă, în care se aflau documentele de identitate ale lui I. VERONICA de 32 ani, angajată a oficiului poştal.

Conform declaraţiei părţii vătămate, rezultă că cei doi bărbaţi aveau înălţimea de 170-180 cm, atletici, îmbrăcaţi unul cu hanorac verde şi jeans albastru, iar celălalt cu hanorac gri şi jeans albastru, iar pe cap purtau cagule.

În momentul furtului, conform declaraţiei părţii vătămate, o persoană a avut în mână un pistol, fără a se putea stabili dacă era o armă de foc sau o jucărie. Cele două funcţionare nu au fost ameninţate de suspecţi. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiuni de furt calificat.