Incendiu la o locuință din Cartierul Măgureni

În data de 24.07.2019, ora 10.36, echipajele specializate din cadrul Detașamentului de Pompieri Călărași au fost solicitate prin numărul unic de urgențe -112, să acţioneze pe raza Municipiului Călărași, în cartierul Măgureni, strada Petroșani, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit și la alte anexe gospodărești.

Pompierii militari s-au deplasat rapid la această intervenţie cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, acţionând pentru lichidarea incendiului timp de aproximativ aproximativ 100 de minute.

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta violent, cu flacără și fum dens atât la locuința proprietarului, cât și la alte anexe gospodărești.

Existând pericolul ca arderea să se extindă la celelalte bunuri materiale aflate în imediata vecinătate, pompierii militari au intervenit prompt și au lichidat incendiul în limitele găsite.

Dintr-una dintre anexe, pompierii militari au reușit să extragă în timp util două butelii de aragaz, care reprezentau un pericol pentru vecinătăți.

La locul intervenției s-a deplasat și un echipaj SMURD pentru a acorda ajutor posibilelor victime ale incendiului, însă nu a fost necesar.

Unii au citit și asta: