Încep activitățile dedicate Sărbătorii Mărțișorului

Primăria Municipiului Călărași informează călărășenii că a pregătit o serie de activități specifice Sărbătorii Mărțișorului. Acestea sunt susținute de angajații din cadrul Serviciului Public Piețe Oboare, Muzeul Municipal Călărași și Centrul de zi pentru persoane cu handicap.

Pe 21 și 28 februarie se desfășoară, la Muzeul Municipal, ”Atelierul de mărțișoare”. Participanții, folosind diverse tehnici de decorare, vor realiza mici obiecte de podoabă din lut, care vor fi oferite drept mărțișor.

Pe 22 februarie, în zona Orizont, se deschide tradiționalul Târg de Mărțișoare, unde sunt așteptați să expună spre vânzare aproximativ 40 de comercianți. Târgul va rămâne deschis până în jurul datei de 8 martie.

Toată luna februarie, în cadrul ședințelor de Art-terapie și a Atelierului de arte frumoase, beneficiarii Centrului de zi pentru persoane cu handicap, în colaborare cu ASCHF-R, filiala Călăraşi, confecționează mărțişoare handmade.

Activitățile au ca finalitate o expoziție cu vânzare, pe 28 februarie, la sediul Centrului, banii strânși urmând să fie folosiți de ASCHF-R în interesul beneficiarilor.

Unii au citit și asta: