25 de lucruri inedite despre tatuaje. Bonus: Galerie FOTO sexy-tatuaje

Tatuajele nu mai reprezintă un subiect tabu pentru societatea secolului XXI, dar puţini sunt, însă, cei care îndrăznesc să-şi facă un tatuaj.
Portalul askher.ro a făcut o colecţie interesantă cu informaţii despre tatuaje. Redăm câteva dintre ele:
– Aparatul de tatuat a fost inventat in 1876 de catre Thomas Edison. Ulterior insa aparatului i s-au adus imbunatatiri de Samuel O’Reilly in 1891.
– Recordul pentru cea mai lunga sedinta de tatuaj este de 43 de ore si 50 de minute. Artisul se numeste Melanie Grieveson, din Asutralia, iar persoana tatuata este Stepher Grady.
– In 2005, Kimberley Smith a primit 10.000 de dolari pentru a-si tatua pe frunte GoldenPalace.com. Banii i-a investit in educatia fiicei sale.

– Thomas Edison a avut cinci puncte tatuat pe antebratul stang, similar cu punctele de pe zaruri.
– Anil Gupta este cel mai scump artist de tatuaje din New York – acesta ia aproximativ 350 de dolari pe ora.
– Din 2006, 1 din 4 femei cu varste cuprinse intre 18 si 50 de ani au cel putin un tatuaj.

– Kimberly Vlaminck, o tanara in varsta de 18 ani si-a tatuat 56 de stelute pe partea stanga a chipului sau. Cand a ajuns acasa tatal fetei s-a infuria, motiv pentru care ea a mintit ca a vrut doar 3 stele si ca artistul tatuator i-a facut 56 fara ca ea sa isi dea seama. Dupa ce a intentat un proces impotriva celui care i-a facut tatuajul, tanara a recunoscut ca a mintit pentru ca i-a fost teama de tatal sau.

– Majoritatea artistilor tatuator vor refuza sa tatueze o femeie gravida.
– Foarte multe persoane isi tatueaza semne sau mesaje medicale de avertizare pentru a ajuta medicii in cazuri de urgenta.

Citeşte mai mult despre tatuaje pe www.askher.ro

Unii au citit și asta: