Inna alungă frigul cu “Iguana” VIDEO

INNA alungă frigul de afară lansând o piesă exotică, “Iguana”. Acesta este noul single extras de pe albumul “YO” și primește un videoclip la fel de caliente ca Mexicul vizitat de artistă recent.

INNA este o prezența inedită în ceea ce pare a fi un sătuc din lumea latino-americană, în acest clip. Proaspăt poposită în mijlocul unei “fiesta” și flirtând cu amețeala pe bază de tequilla, protagonista apucă un microfon și îi face pe toți cei prezenți să își miște șoldurile.

Personajul central al clipului este chiar INNA, care împreună cu un band face show la o petrecere latină. “Iguana” este un single fresh extras de pe albumul “YO”, compus integral de artistă și produs de David Ciente. Noua melodie merge pe ideea de exotism, mesaj pozitiv și empowerment, ca și ultimul release, “RA”.

INNA a explicat mesajul clipului și piesei prin povestea unei fete îndrăgostite, care suferă din iubire și gelozie. Videoclipul este regizat de către Bogdan Păun, iar Alexandru Mureșan a fost Dop. Prima piesă de pe noul LP a fost “RA”, care a ajuns deja la peste 5 milioane de vizualizări pe YouTube. Acea creație muzicală este despre momentul în care ieși dintr-o relație toxică și câștigi încredere în ține.

Citește mai mult: https://www.infomusic.ro/

Unii au citit și asta: