Inna colaborează cu Vinka, în noul său clip VIDEO

INNA e gata să cucerească toamna cu un nou single, de această dată unul în limba franceză, “Bebe”. Acest track este o colaborare cu Vinka şi primeşte un videoclip filmat în metroul din Bucureşti.

INNA continuă să surprindă şi după ce a lansat un album în limba spaniolă, “Yo”, acum cochetează cu franceza pe “Bebe”. Aceasta este o melodie cu un vibe melancolic, iar Vinka contribuie cu o parte de pop glam cosmopolit. Videoclipul alternează între party-uri underground la metrou cu modele heroin chic şi imagini alb-negru în care protagoniştii defilează în haine inedite.

INNA are cea mai interesantă ţinută, amintind de o Cleopatra meets Scufiţa Roşie în interpretarea din 2019. Vinka are ochelari supradimensionaţi posh şi bling-ul specific rapperilor la gât. “Bebe” este o piesă în limba franceză și engleză compusă de artistă cu Vinka, Marco & Seba și Theea Miculescu și produsă de Marco&Seba. INNA a mai colaborat cu aceşti producători la hituri ca “Ruleta”, “Nirvana”, “Yalla”, dar şi “Hot”, “Sun Is Up” sau “Gimme Gimme”.

Citește mai mult: www.infomusic.ro

Unii au citit și asta: