Internet mobil de mare viteză în Călăraşi

orange-internet-mobil-calarasiOrange continua extinderea retelei de date cu capacitati de transfer de pana la 7,2 Mbps in orasele Romaniei si lanseaza serviciile de internet mobil cu viteze HSDPA si in Calarasi.

Daca pana acum 3 ani descarcarea unui fisier cu o marime de 10 MB necesita aproximativ 10 minute, de astazi clientii Orange din Calarasi vor putea descarca in mai putin de un minut fisierul dorit datorita conexiunii HSDPA de 7,2 la internetul mobil. Chiar si atunci cand utilizatorul iese dintr-o zona cu semnal HSDPA si intra intr-o zona cu acoperire de date prin tehnologia EDGE, conexiunea la internet este neintrerupta, modificandu-se doar viteza de acces.

Prin abonamentele Internet Unlimited, cu tarife lunare care pornesc de la 10 euro+TVA, clientii Orange pot naviga pe site-urile preferate si au acces la conturile de e-mail oriunde s-ar afla. Mai mult, oricine poate testa gratuit, timp de 15 zile, serviciile de internet mobil de la Orange pe laptop-ul sau desktop-ul personal, prin solicitarea unui pachet de test la unul dintre magazinele Orange din oras.

“Prin investitiile in extinderea retelei broadband, Orange isi propune sa ofere clientilor sai beneficiile unei conexiuni rapide, apreciata de utilizatorii cu necesitati de navigare si download avansate”, a declarat Bogdan Răuţă, Mobile Data Proposition Manager Orange Romania.

Clientii Orange pot naviga pe internet in conditii de mobilitate deplina cu viteze de pana la 7,2 Mbps in 27 de localitati, printre care si Calarasi, cu viteze de pana la 3,6 Mbps in peste 700 de localitati si viteze EDGE de pana la 220 kbps in toata tara.

Unii au citit și asta: