Ioana Ignat a lansat o piesă împreună cu surorile ei VIDEO

Ioana Ignat a lansat o piesă specială de sărbători împreună cu surorile sale, Mădălina şi Maria Magdalena. Cele 3 tinere şi-au unit timbrul pe o piesă de Crăciun, “În Căsuţa cea săracă”, un colind special.

“În Căsuţa Cea Săracă” este un colind tradiţional românesc, iar ceea ce puteţi asculta aici este un cover deosebit. Ioana Ignat a colaborat cu Mădălina Ignat şi Maria Magdalena Ignat, cele 3 unindu-şi timbrele şlefuite pentru această creaţie specială. A rezultat un live session special, intim şi duios, care ne aminteşte să fim mai buni de Crăciun şi în general.

Mădălina Ignat, sora de 21 de ani a Ioanei a povestit următoarele despre proiect:

Acest live session de colind ne-a readus pe meleagurile copilăriei, când mergeam împreună cu tatăl la rude şi la prietenii de familie pentru a le vesti naşterea Domnului. Perioadă în care tradiţia încă era tradiţie şi ne adunam toată familia – unchi, mătuşi, verişori, verişoare şi stăteam la poveşti, iar Moşul venea cu cadouri.

«În căsuţa cea săracă» este colindul pe care îl cântam şi aducea bucurie şi amintiri frumoase celor dragi. Şi nouă ne-a reamintit cum este să cântăm toate trei împreună.

Citește mai mult: https://www.infomusic.ro/

Unii au citit și asta: