Ioana Ignat colaborează cu Havana VIDEO

Ioana Ignat ne prezintă “Vivere”, cea mai nouă colaborare a sa, cu Havana. O piesă cu influenţe dancehall, care are un aer estival ideal pentru acest sezon cald. Melodia primese un videoclip plin de nuanţe roşii şi visare nocturnă.

Havana a dat lovitura pe piaţa locală cu piese precum “Vita Bella”, “Mon Amour” şi “Ecoute”, iar acum colaborează pentru prima oară cu Ioana Ignat.

“Vivere” este o piesă compusă de către Sorin Seniuc, Vanotek şi Alexandra Tirtirau. Videoclipul este regizat de Roman Burlaca, cunoscut pentru viziunea oferită videoclipurilor trupei Carla’s Dreams.

Acest clip este o călătorie în noapte, cu o tentă roşiatică romantică. Protagoniştii sunt în maşini decapotabile şi se întrezăresc când maşinile trec una pe lângă alta. Aşa se înfiripă idila, transformată într-o atingere blândă a chipului. Acest single este o coproducţie Cat Music, Global Records, Media ProMusic şi GreenEye Music.

Ioana Ignat a apreciat piesa încă de la prima audiţie, după cum a mărturisit recent:

“Mi-a plăcut foarte mult piesa, de la prima ascultare. Havana este o echipă de oameni foarte mişto, iar Raul are un timbru foarte frumos şi special. Mă bucur că am făcut această colaborare, cred mult în această piesă şi îmi doresc să ajungă la urechile cât mai multor oameni.”

Citește mai mult: www.infomusic.ro/

Unii au citit și asta: