Irina Rimes știe cum e să fie “În Locul Meu” VIDEO

Irina Rimes continuă să ne surprindă plăcut cu single-uri care combină cele mai neaşteptate genuri muzicale. Noul release “În Locul Meu” începe ca o baladă acustică, trece prin pop melodramatic şi chiar prin EDM. Piesa primeşte un videoclip definit de ploaia torenţială, pe care vă invităm să îl urmăriţi în cadrul articolului.

“În Locul Meu” are muzica scrisă de Irina Rimes, Alexandru Cotoi şi Costin Bodea. Textul aparţine Irinei Rimes, iar de producţie s-au ocupat Costin Bodea şi Alexandru Cotoi. Videoclipul a fost regizat de Bogdan Păun şi spune o poveste nocturnă de regret, gelozie şi amintiri. Cu toate amintirile încărcate în portbagajul unui Mercedes vechi, Irina este un spectru în ploaie, care îşi aminteşte de petreceri şi vremuri mai calde.

Pare să continue tematica videoclipului recent “Beau”, în care toată lumea îşi îneacă amarul în licori şi nopţi nedormite, încercând să uite de suferinţă. De această dată povestea de iubire se desfăşoară între doi îndrăgostiţi ce sunt ancoraţi doar în amintirea protagonistei. “În Locul Meu” e genul de baladă pop care are ca mesaj clasica replică amară “sper că ai găsit ceva mai bun în locul meu”.

Citește mai mult: www.infomusic.ro/

Unii au citit și asta: