in

ISU Călărași mulțumește voluntarilor pentru implicare

Marți, 5 decembrie 2023, de Ziua Internaţională a Voluntariatului, pompierii militari și-au felicitat voluntarii înscrişi în Programul Naţional implementat la nivelul structurilor Inspectoratului General pentrui Situaţii de Urgenţă “Salvator din Pasiune”.
14 dintre ei au spus “prezent”, totalul celor înscrişi în program fiind de 43.

Reprezentanţii comenzii unității le-au vorbit voluntarilor şi au avut numai cuvinte de laudă pentru activitatea lor, i-au felicitat și le-au acordat diplome de apreciere şi de onoare, câte o îmbrățișare și o strângere de mână.
”Voluntarii din pasiune” au devenit parte din echipa pompierilor și luptă cot la cot pentru salvarea de vieți.
Ei sunt cei care au ales să ofere ajutorul dezinteraesat, fără să primească nimic în schimb!

Voluntarii programului „Salvator din Pasiune” sunt acei oameni care au ales, ca în timpul liber, să salveze vieți. Rezultatele lor sunt impresionante, iar faptele vorbesc de la sine. De la începutul anului și până în present, voluntarii au participat la multe intervenții alături de paramedicii SMURD, care încadrează autospecialele de acordare a primului ajutor.

“Dragi voluntari! Astăzi este despre voi, cei care intr-o lume cu atâtea alte opțiuni, ați ales sa oferiți timpul și energia voastră acolo unde este cea mai mare nevoie! Va urăm să aveți parte de sănătate și multă putere de muncă pentru a continua această activitate nobilă si frumoasă.
La mulți ani!”

Purtător de cuvânt al I.S.U. „Barbu Ştirbei” Călăraşi –
Plutonier adjutant şef
Tătăranu Ştefan-Ovidiu