Ivanciu rămâne lângă Drăgulin, dar parcă i-ar lua și locul

Deși șeful PNL-iștilor din jud. Călărași, Daniel Drăgulin, a declarat că va candida pentru încă un mandat de primar al municipiului Călărași, viceprimarul Viorel Ivanciu se gândește și el la o candidatură la conducerea Primăriei.

“Dacă Daniel Drăgulin, primarul în funcție și președintele organizație județene PNL Călărași dorește să continue parcursul politic și va candida pentru un nou mandat, îl voi urma și îl voi sprijini necondiționat.
Dacă nu va candida, cu siguranță voi face pasul în față solicitând cetățenilor călărășeni încrederea și sprijinul dumnealor.” – explică Ivanciu în ce condiții ar candida la Primărie.

Viorel Ivanciu spune că rămâne om de echipă, alături de Drăgulin: “În situația actuală, consider că interesele partidului sunt mai importante decât cele personale şi atunci obiectivul meu, în calitate de lider al organizaţiei municipale Călăraşi, cea mai mare din judeţ, este să contribui la fortificarea echipei Partidului Naţional Liberal pentru a câştiga bătăliile electorale care se profilează.”

Până una alta, viceprimarul Viorel Ivanciu și-a creionat cinci teme de preocupare, pe care le numește “priorități majore”. Ivanciu se arată interesat de creșterea calității serviciilor municipale, de disciplina urbanistică și în constructii,de transparența instituționala și decizională, dar și de partneriatul public-privat.

Liberalul Viorel Ivanciu lasă de înțeles că demersurile sale nu au legătură cu apropierea alegerilor locale și cu o posibilă candidatură: “Acțiunile mele nu au ca finalitate votul sau funcția , au ca obiectiv să facem ca lucrurile să se miște.”

PNL va realiza, cel mai probabil, după alegerile europarlamentare din luna mai, un sondaj de opinie, care va sta la baza deciziei pentru stabilirea candidaților la Primăria Municipiului Călărași. În momentul de față, PNL Călărași are trei posibili candidați pentru funcția de efil-șef al reședinței de județ: primarul în funcție Daniel Drăgulin și cei doi viceprimari: Viorel Ivanciu și Dragoș Coman.

Unii au citit și asta: