in

Jaf armat la o staţie PECO din Călăraşi

Lukoil Calarasi benzinarie jaf armatÎn seara zilei de 17 octombrie a.c., ora 23:17, Poliţia Municipiului Călăraşi a fost sesizată prin SNUAU 112 de administratorul unei staţii de alimentare cu carburant, situată pe Strada Varianta Nord, din Municipiul Călăraşi, despre faptul că două persoane necunoscute au sustras o sumă de bani şi un telefon mobil, anunţă Biroul de Presă al IPJ Călăraşi.

Din primele verificări efectuate de poliţişti a rezultat faptul că în interiorul staţiei au pătruns două persoane îmbrăcate cu obiecte vestimentare de culoare închisă, mascate, şi, sub ameninţarea cu un pistol, posibil de jucărie (conform declaraţiei vânzătoarei P. FLORENTINA de 29 ani, din Călăraşi), i-au cerut imperativ acesteia sumele de bani.

Una dintre cele două persoane a sustras din casa de marcat suma de 330 lei şi un telefon mobil, cei doi suspecţi părăsind apoi în fugă incinta staţiei.

Vânzătoarea a acţionat butonul de panică imediat după ce persoanele respective au părăsit incinta staţiei, iar la faţa locului au intervenit operativ agenţii de pază din cadrul societăţii la care staţia de alimentare cu carburant era conectată, fără a depista însă vreo persoană.

În continuare se desfăşoară activităţi specifice în vederea identificării suspecţilor.