Jaf armat la Piraeus Bank Calarasi (FOTO)

Joi, 24 iunie, după amiază, în jurul orei 15,45, două persoane având feţele acoperite cu cagule şi înarmate cu pistoale şi un topor au pătruns în interiorul sucursalei Piraeus Bank din Călăraşi (zona Parcul Florilor), de unde, după ce i-au ameninţat pe funcţionarii bancari, au plecat cu aproximativ 6000 de euro şi o sumă de aproximativ 250 de milioane de lei.

Cele două persoane au părăsit incinta, în fugă, printr-o ieşire laterală.În urma evenimentului nu a rezultat vătămarea corporală a vreunei persoane, nefiind exercitate acte de violenţă. Unitatea bancară nu era asigurată cu pază fizică la momentul comiterii faptei, fiind prevăzută cu sistem funcţional de supraveghere video.

Semnalmentele persoanelor suspecte: bărbaţi, ambii cu înălţimea de 1,70 – 1,75m, constituţie atletică, îmbrăcaţi cu elemente vestimentare de culoare închisă, cu vestede culoare neagră, având feţele acoperite cu cagule.

O echipă complexă de poliţişti criminalişţi s-a deplasat  la faţa locului pentru a preleva urme care să ducă la prinderea jefuitorilor.

Pentru prinderea autorilor jafului s-au instituit  instituit filtre la toate ieşirile din oraş,  la punctele de trecere  a frontierei inclusiv la punctul de trecere a frontierei cu bac-ul spre Bulgaria.

©Foto: www.infomuntenia.ro

Unii au citit și asta: