in

“Jamoja” – o lansare surprinzătoare de la Mr. Gong si Romanofesto VIDEO

Mr. Gong se numara printre cele mai creative si inventive proiecte din industria muzicala.

Numele vine de la instrumentul care il fascineaza de ani de zile, iar inspiratia si-o ia din senzatiile auditive pe care i le creeaza in continuare tobele.

Mr Gong a reusit sa aduca ceva nou pe piata muzicala, dar si sa gaseasca un mod original de a impacheta mesajele sale in vibratii muzicale inedite.

Artistul depune mult suflet in tot ce creeaza, iar dovada este implicarea sa in tot ce inseamna productie muzicala precum si videoclipurile pe care le gandeste si filmeaza singur.

Piesele sale anterioare “Call Me Mr. Gong” si “Grateful” au anuntat lansarea unui artist cu o imaginatie bogata si cu un simt al muzicii aparte.

Soundul eclectic si neobisnuit este amprenta pe care Mr. Gong o aplica cu succes creatiilor sale.

Cea mai recenta lansare “Jamoja”, este o celebrare a libertatii, pe un sound fresh.

Mr.Gong și Romanofesto a inceput colaborarea inca de la piesa “Grateful”, in care cei de la Romanofesto au facut parte din videoclip, aducand un plus de savoare atmosferei din clip. Romanofesto sunt un grup de dansatori exceptionali, format in 2001, dintre care 2 membri au facut parte timp de 5 ani din “Cirque du soleil”, primul ansamblu din lume de percutie corporala si dansuri traditionale tiganesti.

“Ideea de face o piesa împreuna s-a nascut in pauza de masa a clip-ului “Grateful” unde, natural, am inceput sa cantam împreuna. N-am vrut sa pierd momentul, am inregistrat cu un reportofon, iar mai apoi am ajuns la studio unde am si finalizat piesa “Jamoja”.” declara Mr. Gong despre creatia sa atipica.