in

Jandarmii asigură ordinea publică la zilele orașului Lehliu-Gară

În perioada 28-30 iulie a.c., Inspectoratul Județean de Jandarmi Călărași va asigura măsurile de ordine și siguranță publică la activitățile cultural-artistice ce se vor desfășura pe stadionul din orașul Lehliu-Gară, cu ocazia Zilelor Orașului.

Jandarmii vor acţiona pentru prevenirea oricăror fapte antisociale, atât în zona de desfăşurare a spectacolelor cât şi pe traseele de sosire şi plecare ale participanţilor la aceste manifestări.

Pentru evitarea incidentelor nedorite şi a oricăror situaţii de natură să tulbure liniştea publică, Jandarmeria Călăraşi face următoarele recomandări: cei care participă la manifestări să respecte indicaţiile forţelor de ordine şi să evite implicarea în conflicte de orice natură; în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte de natură antisocială să solicite ajutorul forţelor de ordine; să acorde o atenţie deosebită bunurilor şi obiectelor personale (genţi, poşete, bagaje etc.) și să evite pe cât posibil să aibă la vedere obiecte de valoare care pot atrage atenţia.

Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţe 112.