Jandarmii călărășeni asigură ordinea publică la evenimentele din acest weekend

În perioada 05-08.10. a.c., jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași, în cooperare cu lucrători din celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor și Internelor, vor fi angrenați în mai multe misiuni de asigurare a ordinii publice.

Începând de vineri și până luni, 08.10.2018, efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași vor asigura paza secțiilor de votare de pe raza județului Călărași și măsurile de ordine publică pe parcursul celor două zile în care va fi organizat referendumul.

Vineri, începând cu ora 14.30, oamenii legii vor fi prezenți pentru a asigura ordinea publică și protecția spectatorilor la meciul de fotbal dintre echipele ACS Înainte Modelu și FCSB II, contând pentru etapa a VII-a a Ligii a III-a, ce se desfășoară pe stadionul ,,Vasile Enache” din localitatea Modelu, de la ora 15.00.

Duminică, începând cu ora 12.30, vom fi prezenți la stadionul “Ion Comșa” din cadrul Complexului ,,Dunărea” Călărași, pentru a asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor ce vor fi prezenţi la meciul de fotbal dintre echipele A.F.C. Dunărea 2005 Călărași și F.C. Voluntari, contând pentru etapa a XI- a a Ligii I de fotbal, programat la ora 14.00.

Tot duminică, jandarmii călărășeni vor asigura măsurile de ordine publică la evenimentul,, Artă Gastronomică” organizat pe platoul din fața Consiliului Județean Călărași.

Jandarmeria Călărași recomandă celor care vor participa la aceste evenimente publice să adopte un comportament decent, să respecte normele de conviețuire socială și prevederile legale în vigoare.

De asemenea, având în vedere că în zilele de 6 și 7 octombrie 2018 se organizează referendumul național pentru redefinirea familiei în Constituția României, recomandăm tuturor participanților la procesul de votare să respecte prevederile legale în vigoare privind organizarea și desfășurarea referendumului și, dacă sunt martorii unor posibile incidente electorale sau altor situații de încălcare a legii, să nu ezite să ne apeleze prin SNUAU 112, astfel încât efectivele noastre să poată interveni oportun.

Unii au citit și asta: