in

Jandarmii călărășeni, prezenți la evenimentele din acest weekend

În vederea menținerii unui climat de ordine și siguranță publică la evenimentele care vor avea loc pe raza județului Călărași, în perioada 22-24 septembrie 2023, jandarmii călărășeni continuă acțiunile specifice, atât independent, cât și alături de celelalte structuri ale M.A.I..

Vineri și sâmbătă va fi asigurată protecția participanților la Zilele Municipiului Călărași, eveniment care marchează 428 de ani de atestare documentară, respectiv 190 de ani de când orașul nostru a devenit reședință de județ.

De asemenea, jandarmii călărășeni se vor afla și la cele două meciuri de fotbal disputate de echipele ACS Înainte Modelu – Agricola Borcea, respectiv AFC Dunărea- Axiopolois Cernavodă, în data de 22 septembrie de la ora 17:00.

Pe data de 24 septembrie 2023, efectivele Jandarmeriei vor menține siguranța participanților la Ziua comunei Alexandru Odobescu.

Jandarmii le recomandă cetățenilor să respecte măsurile stabilite de organizatori și indicațiile forțelor de ordine, să acorde atenția cuvenită minorilor care îi însoțesc și bunurilor personale de valoare și să solicite sprijinul jandarmilor în mod direct, în cazul sesizării unor fapte antisociale de natură penală sau contravențională.