in

Jandarmii călărășeni, prezenți la evenimentele din acest weekend

În perioada 13-15 octombrie 2023, jandarmii călărășeni, alături de celelalte structuri ale M.A.I., vor asigura ordinea publică în județ.

În după-amiaza zilei de vineri, 13 octombrie, jandmrii vor fi prezenți în municipiul Călărași, unde vor asigura ordinea publică și vor vor veghea la siguranța participanților prezenți la meciuld e fotbal dintre AFC Dunărea Călărași- A.C.S Recolta Gheorghe Doja, respectiv A.C.S. Înainte Modelu- C.S Gloria Băneasa.

În aceeași zi, militarii vor fi prezenți la Sala Polivalentă „Ion C.Neagu”, în vederea menținerii ordinii și liniștii publice la Concursul Național de Lupte care se va încheia duminică, 15 octombrie 2023.

Sâmbătă, 14 octombrie 2023, zi cu mare încărcătură spirituală pentru credincioși, jandarmii călărășeni vor avea în vedere lăcașurile de cult, fiin sărbătoarea Sfintei Cuvioase Parascheva. Vor fi luate măsuri specifice pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale care ar putea tulbura ordinea și liniștea publică pe timpul desfășurării slujbelor religioase, atât în zona lăcașurilor de cult, cât și pe traseele de deplasare din imediata apropiere a acestora.

Ziua de 14 octombrie continuă cu o altă partidă de fotbal, disputată de echipele A.S.F.C. Agricola Borcea și A.C.S. Progresul Fundulea, eveniment la care jandarmii vor menține siguranța tuturor celor prezenți.

Jandarmii le recomandă cetățenilor să respecte măsurile stabilite de organizatori și indicațiile forțelor de ordine, să acorde atenția cuvenită minorilor care îi însoțesc și bunurilor personale de valoare și să solicite sprijinul jandarmilor în mod direct, în cazul sesizării unor fapte antisociale de natură penală sau contravențională.