in

Jenant | Inaugurarea eliberării noilor tipuri de paşapoarte n-a mai avut loc, la Călăraşi, pentru că nu a venit prefectul

pasaport“Luni 05.09.2009 ora 1200, la sediul Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple Călăraşi din Bd. Republicii, nr. 50, în prezenţa oficialităţilor din judeţ, va avea loc inaugurarea procedurii de emitere a celor două noi tipuri de paşapoarte, la care vă invităm să luaţi parte.”  – aţi citit aici o parte din comunicatul pe care l-am primit de la Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple din cadrul Insituţiei Prefectului Călăraşi.

Pe scurt, evenimentul n-a mai avut loc, la ora anunţată, pentru că n-a mai venit prefectul. Noul prefect al judeţului Călăraşi, Niculae Enciu,  n-a mai ajuns la eveniment, la ora 12, reţinut, probabil de treburi importanţe pentru judeţ şi ţară.

Când a ajuns si prefectul Enciu, o oră mai târziu, parte dintre invitaţi se plictisiseră şi plecaseră.

Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple Călăraşi a fost dotat cu tehnica necesară emiterii paşaportului simplu electronic şi a paşaportului simplu temporar, începând cu data de 05.09.2009 fiind eliberate numai aceste tipuri de documente.