in

JENANT: PSD Călăraşi nu ştie ce vrea, nici ce votează

Oana Mizil - preşedinta PSD Călăraşi

PSD Călăraşi nu ştie ce votează şi nici ce vrea. Dacă în urmă cu o săptămână, consilierii PSD votau bugetul Consiliului Judeţean, aşa cum a fost el propus de executiv, acum social-democraţii de la Călăraşi au emis un comunicat de presă prin care critică modul în care sunt cheltuiţi banii. Deşi cu o săptămână în urmă PSd-iştii erau de acord cu modul în care avea să se facă acest lucru.

“Banii pe care Consiliul Judeţean vroia să-i cheltuie pe cinematograful 3D trebuie să meargă către spitale sau alte obiective de investiţii Organizaţia Judeţeană a PSD Călăraşi salută intenţia Guvernului de a investi în reabilitarea fostului cinematograf Orizont din municipiul Călăraşi. Această decizie ne permite să nu mai investim banii judeţeni în construirea unui cinematograf 3D şi ne dă ocazia să folosim banii acolo unde este nevoie de ei.”- spune PSD într-un comunicat de presă. Citiţi aici, INTEGRAL, comunicatul de presă.

PDL a taxat impostura PSD Călăraşi luându-i chiar în râs pe PSD-iştii care nu se pot hotărî ce vor şi ce votează: ” Uneori este bine să taci! Dacă nu taci, rişti să dai în prostie! Acest lucru însă nu este cunoscut şi de organizaţia PSD Călăraşi. După ce au pus mână de la mână cu partenerii din Uniunea Socialist-Liberală pentru a trece bugetul Consiliului Judeţean şi au respins amendamentul PDL cu privire la prioritizarea cheltuielilor şi alocarea celor aproximativ 17 miliarde lei pentru finalizarea lucrărilor la Secţia de Chirurgie a Spitalului Judeţean şi nu pentru un al doilea cinematograf 3D, organizaţia PSD vine cu un comunicat halucinant, desprins din scenarii SF.” – declară Stelian Fuia, preşedintele PDL Călăraşi. Citiţi aici INTEGRAL, declaraţia de presă.

Declaraţie de presă PDL Călăraşi: “Dacă nu taci, rişti să dai în prostie! Acest lucru însă nu este cunoscut şi de organizaţia PSD Călăraş”

Incendiu devastator la Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport