Jo a lansat o piesă pentru Valentine’s Day VIDEO

JO are o piesă pentru toate fetele care lăcrimează în prag de Valentine’s Day. Melodia se numeşte “Lacrimile”. .

JO, pe numele său real Ioana Anuţa, cântă despre o poveste tristă de dragoste pe “Lacrimile”. Chiar dacă versurile imprimă melancolie ascultătorilor, beat-ul cu influenţe de reggae din fundal este dansabil şi are o energie senzuală. Artista a creat versuri despre cel pe care l-a pierdut, prins în altă relaţie, dar gândindu-se încă la prima iubire. Acest single este despre fetele sau femeile care au rămas fără lacrimi şi au doar o inimă frântă.

Videoclipul o prezintă pe JO păşind printre nori plini de fulgere sau pe o apă calmă sub luna mare şi clară. Chitara şi sample-ul vocal remixat din fundal dau o savoare aparte acestui track, care e deja un prim hit al primăverii, având în vedere vremea de afară. Despre creaţia sa muzicală, JO a avut următoarele de spus:

Probabil toți am suferit cândva din dragoste și am plâns. Dar, sunt momente când te simți atât de gol, atât de trist, încât nu mai ai lacrimi, nu mai poți plânge. Sau pentru că ai plâns prea mult, sau pentru că golul este mult prea mare, inima este «frântă». Este piesa de dragoste pentru sufletele care au nevoie să o audă, o piesă medicament care poate vindeca sau alina un suflet pierdut, un suflet trist.

Citește mai mult: www.infomusic.ro

Unii au citit și asta: