Jo cântă despre darul de a fi copil VIDEO

De Ziua Copilului JO a lansat piesa “Copilul”, împreună cu un videoclip inocent. Artista ne prezintă o viziune a perioadei când adultul de acum nu avea nici o grijă şi vedea lumea prin ochi mari şi curioşi. Vă invităm să urmăriţi noul clip în cadrul articolului.

JO îşi aminteşte de vremurile când toţi cei mici băteau mingea pe maidan şi înălţau zmeie, în vremuri mai puţin complicate. “Copilul” este un single nostalgic, atât despre copiii de pretutindeni, cât şi despre copilul interior, găsit în fiecare din noi. Muzica şi textul acestei creaţii au fost realizate de Theea Miculescu şi Sandri Biro, iar orchestraţia este a lui Şerban Cazan.

Muziciana este protagonista clipului, într-o casă din copilărie, cu oglinzi fermecate şi fotografii din perioada primului sărut sau a abecedarului. Despre noul său single JO spune următoarele:

În fiecare an sărbătoresc de 1 iunie. M-am gândit să lansez această piesă acum, pentru că în lumea copiilor totul este colorat, totul este pozitiv. Să fii copil este un dar, iar noi suntem preocupaţi prea mult de grijile zilnice, încât uitam să le lăsăm la o parte măcar pentru câteva minute.

Muzica e o terapie pentru mine şi, cel mai probabil, chiar copilul din mine se bucură cel mai mult de ea! Sper să vă bucuraţi de muzica mea aşa cum o fac eu!

Citește mai mult: https://www.infomusic.ro/

Unii au citit și asta: