in

Jud. Călăraşi: Bătrân tâlhărit în cimitir

cimitirPoliţia Oraşului Budeşti a fost sesizată în ziua de 27 octombrie a.c., ora 11.00,   de C. MARIN de 77 ani, din Comuna Sohatu, Judeţul Călăraşi, cu privire la faptul că în ziua de 26 octombrie a.c., în jurul orei 14.00, în timp ce se afla în cimitirul satului, a fost imobilizat de un bărbat, care i-a sustras din buzunarul sacoului suma de 1130 lei şi actele de identitate ale sale şi ale soţiei, informează Biroul de Presă al IPJ Călăraşi.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că, după ce a ridicat pensia sa şi a soţiei, C. MARIN a mers la cimitir, unde, la cca 30 metri de poartă, în interior, a fost acostat de M. VALENTIN de 29 ani, din aceeaşi localitate, care l-a imobilizat şi l-a deposedat de suma de 1130 lei şi de actele de identitate.

După comiterea faptei suspectul a dispărut de la domiciliu, în continuare fiind desfăşurate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, urmând a se pronunţa soluţie prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Olteniţa.