in

Jurnalul de Călăraşi vrea să-l dea în judecată pe senatorul Nedelcu

La începutul acestei săptămâni, senatorul Vasile Nedelcu anunţa că va da în judecată ziarul Jurnalul de Călăraşi, acuzând publicaţia că l-ar şantaja şi prin materiale de presă defăimătoare i-ar afecta imaginea publică.

Jurnalul de Călăraşi vine, în replică, şi anunţă că îl va da în judecată pe senatorul Vasile Nedelcu, acuzându-l pe politician de încercare de intimidare. Ziarul a emis şi un comunicat de presă pe care îl prezentăm integral:

„Pentru corecta şi completa informare a opiniei publice, ca răspuns la mesajul domnului senator Vasile Nedelcu vă transmitem următorul COMUNICAT DE PRESĂ:

Jurnalul de Călăraşi îl va da în judecată pe senatorul Vasile Nedelcu!

Pentru o evidentă încercare de intimidare asociată cu o vizibilă acţiune de manipulare de către forţe ostile ziarului nostru, senatorul Vasile Nedelcu ne ameninţă public cu instanţa pentru un presupus şantaj de presă!

Asta după ce, într-o convorbire FILMATĂ i s-a demonstrat domnului respectiv că nu poate fi considerat şantaj un demers publicistic pe care ni

l-am asumat, redacţia „Jurnalul de Călăraşi nerealizând“ nici măcar o acţiune care ar putea fi asimilată unui astfel de demers.

În aceste condiţii, considerând că întreaga acţiune aduce grave prejudicii instituţiei noastre de presă informăm opinia publică asupra deciziei de a-l acţiona, în instanţă, pe numitul Nedelcu Vasile cel care chiar în comunicatul pe care l-a transmis afirmă că demersul său urmăreşte stoparea presupuselor acţiuni de defăimare- o eroare atâta timp cât redacţia noastră NU i-a adus nici un fel de acuze, acestea fiind prezentate de persoane care au lucrat de-a lungul  timpului, alături de domnia sa, acuze pe care aceştia şi le asumă public. Iar redacţia noastră, ca o probă de corectitudine şi echidistanţă l-a invitat pe domnul senator Nedelcu Vasile să se confrunte public cu acuzatorii săi, „Jurnalul de Călăraşi“ publicând ambele puncte de vedere.

În speranţa că adevărul va triumfa,

Cu respect, Jurnalul de Călăraşi

Călăraşi – în topul judeţelor cu cea mai mică promovabilitate la examenul auto

Poliţiştii de frontieră din Călăraşi au depistat o filieră de înmatriculat maşini în Bulgaria