Kelly Clarkson a lansat un nou single: “Love So Soft” VIDEO

Atlantic Records au anuntat in mod oficial lansarea noului album Kelly Clarkson – “ Meaning Of Life” – pe 27 Octombrie.

“Meaning Of Life” este primul album lansat de artista in colaborare cu casa de discuri si este disponibil pentru pre-comanda, fiind acompaniat de single-ul “Love So Soft” si piesa “Move You”.

“Love So Soft” este acompaniat si de un videoclip a carui regie a fost semnata de Dave Meyers, cunoscut pentru colaborarile sale cu artisti precum Kendrick Lamar si Missy Elliott.

Clarkson, care in momentul de fata este pe coperta Entertainment Weekly – Fall Music Preview o sa sarbatoreasca anuntul maine cu un recital live ce va include “Love So Soft” si “Move You” la Today Show pe NBC.

Totodata, pe langa aparitiile la diferite show-uri TV in urmatoarea perioada, Clarkson isi va relua rolul de antrenor in cadrul noului sezon The Voice, ce va avea premiera in Februarie 2018.

Pentru “Meaning Of Life” Kelly a lucrat alaturi de colaboratori frecventi printre care Jason Halbert, Jesse Shatkin, Greg Kurstin (Adele, Sia ) Jesse Shatkin ( Sia, One Direction, Charlie Puth), dar si Mick Schultz, The Monarch si Nick Ruth.

Kelly Clarkson este una dintre cele mai populare artiste din toate timpurile, cu peste 100 de single-uri ce au ajuns #1 in Billboard si un total de 25 milioane de albume si 36 milioane de single-uri vandute in toata lumea. Nascuta in Texas, artista a devenit faimoasa ca urmare a participarii la American Idol, fiind castigatoarea primului sezon. A urmat single-ul de debut “A Moment Like This”, ce a ajuns rapid pe locul 1 in Billboard, fiind desemnat ulterior cel mai bine vandut single al anului respectiv.

Unul dintre cei mai premiati artisti din istoria muzicala, de-a lungul carierei Clarkson a fost nominalizata la o varietate incredibila de premii, castigand de 3 ori premiul Grammy ( de 2 ori pentru “Best Pop Vocal Album”), alaturi de 12 premii Billboard Music Awards, 2 premii American Music Awards si 3 premii MTV VMA, printre altele.

Unii au citit și asta: