in

L-a înjurat pe poliţist pentru că i-a cerut actele şi să sufle în fiolă

La data de 24 iunie a.c., ora 02.30, agenţi din cadrul Postului de poliţie Belciugatele au oprit în trafic un autoturism marca Opel Astra. Solicitându-i-sedocumentele, conducătorul auto a declarat verbal că nu posedă permis de conducere şi că a consumat băuturi alcoolice.
Poliţiştii au insistat ca bărbatul aflat la volan să prezinte actele de identitate şidocumentele autoturismului, moment în care acesta a început să caute prin interiorulmaşinii, a închis uşa autovehiculului şi a demarat în viteză, deplasându-se pe D.N.3, către Fundulea. Agenţii de poliţie au trecut la urmărirea autoturismului, cerândsprijin şi dispecerului Poliţiei Oraşului Fundulea.
Un alt echipaj de poliţie, care aprimit mesajul de urmărire, a surprins momentul în care conducătorul auto a oprit autoturismul, a coborât de la volan şi a intrat în incinta staţiei Lukoil Fundulea, fiindînsoţit de un alt bărbat.Cele două persoane au refuzat să se legitimeze, fiind conduşi la sediul poliţiei,conducătorul auto adresând injurii şi cuvinte obscene la adresa unui poliţist.
Acestora le-a fost stabilită identitatea, respectiv V. PAUL, de 33 ani, din Comuna Săruleşti,(care s-a aflat la volanul autoturismului), şi R. LIVIU, de 23 ani, din aceeaşi localitate.V. PAUL a refuzat recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei,iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că nu posedă permis de conducere.În cauză s-a întocmit dosar penal, urmând a se propune soluţie prin parchet.

Written by infomuntenia.ro

2 Comments

Leave a Reply
  1. ar fi trebui batuti bine gaozarii aia daca si-au permis sa faca lucrurile astea in fata politistilor…sa-mi faca un oral tot sarulestiul

  2. Sunt cumva doi smecheri de-ai lui Raduta? Misto cu comunicatele astea ale politiei calarasene din care nu afli cine sunt „smecherii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Gălbinşaşi, jud. Calarasi: Pasager mort într-un accident de circulaţie

Jaf armat la Piraeus Bank Calarasi (FOTO)