in

La 16 ani de emisie, Radio Voces Campi Călăraşi îşi premiază ascultătorii

Radio Voces CampiAstăzi, 1 octombrie, Radio Voces Campi împlineşte 16 ani de când emite în judeţul Călăraşi. Cu această ocazie, Voces Campi va avea un program special, ascultătorii fiind premiaţi, din oră în oră, cu numeroase premii în bani şi electrocasnice.

Radio Voces Campi a fost fondat, în urmă cu 16 ani, de către neobositul jurnalist Aurel David. În urmă cu 5 ani, Radio Voces Campi a intrat pe un nou făgaş de dezvoltare după de omul de afaceri Petre Marian Miluţ a hotărât să investească în mass-media locală.

Voces Campi a devenit un reper obişnuindu-şi ascultătorii cu muzică de calitate şi cu ştiri prezentate imparţial şi în timp real. Anna Maria Gonciu – Stamate face parte  din echipa cu care Radio Voces Campi a pornit la drum, în urmă cu 16 ani. Acum ne vorbeşte din postura de director executiv al postului de radio:

„16 ani  de Voces Campi…, nu mă întrebaţi când a trecut timpul, pentru că nu ştiu. Parcă mai ieri descopeream  cum este să te adresezi oamenilor, învăţam încet, dar sigur, tainele jurnalismului iar acum ne este deja recunoscut profesionalismul. Este o extraordinară bucurie că am ajuns la cifra 16, dar şi o responsabilitate mărită cu fiecare an ce trece. Ştim că ceea ce se aude la Voces Campi este luat în serios de către ascultători, motiv pentru care zilnic, avem grijă să nu se strecoare nici o informaţie neverificată temeinic. Pana acum, am reuşit să fim pe piaţa radiofonică locala numărul unu. Si am mai reuşit ceva : o performanta neegalată încă de presa călărăşeană, în totalitatea ei : de 5840 de zile, adică de 16 ani, povestea noastră merge mai departe. La mulţi ani, Voces Campi !”

Radio Voces Campi Calarasi - Petre Marian Milut _ Anna Maria Gonciu  _ Aurel David

în fotografie: Petre Marian Miluţ, Anna Maria Gonciu, Aurel David