La Consiliul judeţean Calarasi, nepoata vicelui Drăgulin angajată de preşedintele Filipescu

De la începutul lunii mai a.c., Consiliul Judeţean Călăraşi (CJC) şi-a angajat un manager public, în persoana doamnei Veronica Drăgulin, lucru ce nu a făcut până acum subiectul vreunei informaţii venite din partea instituţiei. Deşi funcţia de manager public este nouă în administraţia publică, puţine instituţii având ocupat acest post, Consiliul judeţean nu a suflat o vorbă, scrie cotidianul Observator de Calarasi.

Din ancheta realizată de jurnalista Elena Rogoz de la cotidianul Observator de Calarasi reiese că  Veronica Drăgulin este soţia consilierului judeţean Alin Drăgulin, preşedinte al Organizaţiei Judeţene Călăraşi a Tineretului Naţional Liberal (TNL), fiind, prin alianţă, şi nepoată a unuia din cei doi vicepreşedinţi ai Consiliului judeţean, şi anume Daniel Drăgulin.

Potrivit Biroului de presă al Consiliului judeţean, faptul pentru care nu s-a făcut publică informaţia ocupării postului prins în organigramă a fost probabil acela că Veronica Drăgulin nu a dat concurs, ci a venit prin repartiţie de la Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici (ANFP). Repartiţia a fost pusă în practică prin dispoziţia nr. 77/11.05.2010 a preşedintelui CJC.

La această oră, atât preşedintele Consiliului judeţean Calarasi, Răducu Filipescu cât şi vicepreşedintele Daniel Drăgulin se află în concediu de odihnă, motiv pentru care nu au putut fi contactaţi pentru un punct de vedere. Vom reveni cu un punct de vedere al celor doi.

Citiţi toată ştirea pe site-ul Observator de Calarasi

Unii au citit și asta: