in

LaLa Band n-a mai venit la Călăraşi din cauza… căldurii

LaLa Band Calarasi

Deşi preţul bileteleor pentru concertul LaLa Band nu a fost unul prea mic, 80 şi 150 de lei, tinerii călărăşeni n-au ezitat prea mult şi s-au grăbit să-şi achizioneze legitimaţiile de intrare la spectacol.

Din păcate, însă, pentru fanii trupei, concertul s-a anulat, în lipsa altor explicaţii răspândindu-se repede zvonul că nu s-au vândut suficiente bilete. O însemnare pe contul official de facebook al LaLa Band vine să lămurească problema:

“Concertul LaLa Band, care trebuia sa aiba loc in Calarasi, astazi, 17 iunie, la Stadionul „Navrom” a fost anulat din cauza unor circumstante neprevazute care tin de vremea prea calduroasa pentru aceasta perioada a anului. Organizatorii regreta situatia creata si le multumesc fanilor LaLa Band pentru intelegere si cauta o solutie pentru reprogramarea concertului intr-un spatiu inchis, la o data ce va fi comunicata ulterior.

Biletele achizitionate isi pastreaza valabilitatea pentru urmatorul concert. Cei care doresc, insa, contravaloarea acestora sunt rugati sa contacteze unitatile de unde au cumparat biletele.
Multumim pentru intelegere! Ne pare rau!”

Organizatorii de la Călăraşi ai spectacolului spun, însă, că îi aşteaptă pe spectatori să vină pentru a le returna preţul biletelor.