Lansare de carte cu povești terapeutice, la Muzeul Municipal Călărași

Muzeul Municipal Călărași, împreună cu Biblioteca Județeană ”Alexandru Odobescu” organizează sâmbătă, 13 aprilie 2019, la ora 11.00, la Muzeul Municipal din strada 1 Decembrie 1918,  lansarea primei cărți a autoarei Mihaela Ioana. Pentru călărășeni, Mihaela Ioana este Mihaela Manea de la blocul de lângă Palat.

Cartea ”O emoție, o poveste” este, cum se arată și în subtitlu, o colecție de povești pentru mari și mici, atractive și utile atât pentru copiii noștri cât și pentru copilul interior care trăiește în fiecare adult.

Volumul a văzut lumina tiparului cu ajutorul editurii Clara Toma Publishing House, http://ctpublishinghouse.simplesite.com/441491805

În cadrul evenimentului de lansare, autoarea va oferi participanților povestea prin care a ajuns să scrie povești și să le împărtășească celor care le caută și le gustă.

După prezentarea cărții, invitații vor putea primi autografe de la autoare și își vor putea umple inimile cu bucurie la o tratație dulce asortată cu cafea.  Afișarea zâmbetului este obligatorie!

Unii au citit și asta: