in

Liberalii din Călăraşi se plâng că PDL le presează primarii ca să-l sprijine pe Băsescu

dragulin-calarasiVicepreşedintele PNL Călăraşi, Daniel Drăgulin, a afirmat că se simte o presiune asupra marii majorităţi a liderilor PNL din judeţul Călăraşi. Drăgulin spune că îndeosebi primarii PNL sunt tentaţi cu tot felul de „oferte tentante”, promiţându-li-se, de către PDL, susţinere financiară pentru comunele pe care le conduc. Toate aceste lucruri se întâmplă pentru ca primarii PNL să-l sprijine pe Traian Băsescu în campania eletorală.

Chestionat asupra acestui aspect, preşedintele organizaţiei judeţene Călăraşi a PDL, Marian Dinulescu, a declarat: „N-am făcut presiuni asupra nimănui. Oferte facem, pentru că aşa-i în politică. Am făcut oferte şi unor primari de la PSD, nu numai de la PNL, asta-i politica… Dar presiuni… Să nu fie cumva o afirmaţie gratuită. De unde să le promitem noi bani?! De la mine de acasă?! Nici primarii noştri n-au primit bani.

PDL-istul Dinulescu a mai spus că „în comuna Ulmu, n-a rămas casă în care să nu se intre cu forţa, şi de a-i pune pe oameni să semneze pentru candidatura liberalului Crin Antonescu.

www.infomuntenia.ro