in

Liceul Danubius, implicat în activitățile programului Școală-Ambasador a Parlamentului European

Săptămâna trecută, prof. Dumitrel Toma, coordonatorul programului Școală-Ambasador a Parlamentului European (EPAS) în Liceul Danubius, a participat la ultima întâlnire din seria organizată de Biroul de Informare al Parlamentului European în România, în colaborare cu Asociația APDD – Agenda 21.

Participanții, reprezentanții instituțiilor partenere, au trecut în revistă realizările programului din anul anterior și obiectivele stabilite pentru acest an școlar.
Profesorii participanți au fost felicitați pentru activitatea desfășurată în această perioadă tulbure, când activitățile școlare sunt perturbate de efectele negative ale epidemiei.

În cadrul programului au avut loc 730 de activități, în care au fost implicați 440 de ambasadori seniori și 130 de ambasadori juniori.
De asemenea, au avut loc 20 de întâlniri cu eurodeputați. Principalele teme abordate au fost problemele cu care se confruntă UE (BREXIT, imigranți, terorism, securitate), digitalizarea educației, trecerea României la moneda EURO, pandemia COVID-19 și măsurile luate de Uniune. Au fost prezentate instituțiile europene și s-a discutat despre rolul eurodeputaților.

Covid-19, Călărași: Scade rata de incidență în județ

2022: Reținerea garanției pentru ambalajele din sticlă, plastic sau metal