Liderul sindicatului SANITAS Calarasi a trimis o scrisoare deschisă parlamentarilor

Liderul sindicatului SANITAS Calarasi, Valentin Robescu, a trimis o scrisoare deschisă către parlamentarii călărăşeni, cărora le cere să voteze moţiunea de cenzură:

“Mă adresez dumneavoastră, parlamentari de Călăraşi, în primul rând ca un simplu cetăţean care v-a votat cu încrederea că mă veţi reprezenta în Parlamentul României şi că veţi vota în aşa fel încât atunci când vă veţi întoarce în colegiul din care proveniţi, să nu vă fie ruşine să priviţi în ochi pe alegători.

De asemenea mă adresez şi în calitatea vremelnică de preşedinte al CNSLR FRĂŢIA filiala Călăraşi şi a Uniunii Judeţene Sanitas Călăraşi după ce am ascultat  oameni care cu toţii se îngrijorează faţă de ziua de mâine.

„Oare îmi vor mai ajunge banii pentru căldură, lumină, apă, medicamente după ce îmi va fi redusă pensia cu 15%?” se întreabă un pensionar. „Îmi vor ajunge banii pentru plata ratelor la bancă?” se întreabă un coleg asistent medical, bugetarul cel gras, care începuse să înveţe limba engleză,  pentru a pleca la o slujbă mult mai bine plătită în altă ţară. Şi întrebările continuă pe diferite tonuri. „Oare cât ne mai mint ăştia?” mă întreabă o femeie de 73 ani. „Mă, da proşti ne mai cred ăştia!” zicea altul. Şi tot aşa.

Mă întreb şi eu şi vă întreb şi pe d-tră: ”Oare s-au terminat  oamenii inteligenţi din ţara asta care să  găsească şi alte soluţii de a scoate ţara din acest necaz?”

Aşa că îmi permit să vă adresez aceste întrebări şi să vă solicit în numele acestor oameni să votaţi în aşa fel încât această stare de nelinişte să dispară. Daţi prin votul dumneavoastră şansa ca oamenii să aibă încredere în cei pe care i-a ales. Adică în voi, parlamentari de Călăraşi! “

Unii au citit și asta: