Liviu Dragnea a fost încântat de gustul legumelor de Călărași

Vizită de lucru cu degustare de produse

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, s-a deplasat, marți, 22 august, în județul Călărași pentru a asista, simbolic, la pornirea lucrărilor de reabilitare a unor pompe de mare capacitate, folosite în irigații. Lucrările, la a căror început a asistat președintele PSD, fac parte din Programul Național de Reabilitare a Infrastructurii Principale de Irigații Din România, și au loc în cadrul amenajării hidrotehnice Gălățui, din județul Călărași. Investiția din cadrul programului se ridică la aproximativ 4 milioane de euro.

Șeful primului-ministru s-a declarat mulțumit de modul în care evoluează agricultura în România, vorbind și despre importanța fiscalizării corecte a veniturilor din acest domeniu.

Liviu Dragnea a gustat și din produsele producătorilor din județul Călărași, arătându-se foarte încântat de savoarea roșiilor bio cultivate în zonă. Liderul PSD a mărturisit că el cumpără legume, se ocupă chiar de murături, dar nu a fost la curent cu prețul, la zi, al ardeilor.

Președintele Camerei Deputaților a schimbat câteva cuvinte și cu președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, care, în ciuda diferenței de culoare politică (acesta căștigându-și mandatul pe lista PNL), s-a dovedit o gazdă primitoare. Fostul consilier județean PSD, Sorin Vrăjitoru, deputat în locul lui Iulian Iacomi din această toamnă, a discutat și el cu Liviu Dragnea despre posibilitățile de sprijinire a producătorilor agricoli.

Unii au citit și asta: