Liviu Muşat ar candida la Primăria Călăraşi, chiar şi fără sprijinul PSD

„Un umil membru de partid care n-are nici o aspiraţie prea înaltă” – aşa s-a caracterizat Liviu Muşat, vicepreşedintele organizaţiei judeţene Călăraşi a PSD, după ce în urmă cu aproape trei săptămâni a anunţat că se retrage de la candidatura pentru şefia partidului.

Muşat spune că a hotărât să sprijine candidatura lui Valentin Deculescu, prin pasul înapoi pe care l-a făcut, fără să fie interesat de vreo funcţie în următorul biroul politic de conducere ori să aştepte vreo recompensă.

Liviu Muşat s-a arătat mâhnit că, în momentul de faţă, PSD Călăraşi s-a concentrat prea mult pe alegerile interne neglijându-se căutarea unor adevăraţi lideri care să reprezinte partidul la alegerile locale din 2012.

Ispitit de jurnalişti să se aventureze pe tărâmul discuţiilor despre candidatura la Primăria municipiului Călăraşi, în 2012, Liviu Muşat n-a exclus posibilitatea de a candida pentru funcţia de primar, chiar ca independent, în situaţia în care nu va avea sprijinul PSD. „Este posibil orice; mai sunt mulţi ani până atunci.”- a declarat Muşat.

Unii au citit și asta: