in

Liviu Muşat candidează pentru conducerea PSD Călăraşi

Directorul ADR Sud Muntenia, Liviu Muşat a anunţat că va candida pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene Călăraşi a Partidului Social Democrat. Acesta a preferat până acum să nu vorbească despre acest subiect, aşteptând rezultatele Congresului Naţional PSD, care a dus la schimbarea lui Mircea Geoană cu Victor Ponta – la conducerea partidului.

Fiind un susţinător al lui Victor Ponta şi având încredere în puterea acestuia de a reforma partidul, Liviu Muşat vrea să se implice la Călăraşi în modernizarea şi consolidarea partidului.

Liviu Muşat s-a arătat indignat de o declaraţie făcută de deputata PSD Oana Mizil la adresa fostului lider al PSD Doru Ioan Tărăcilă: „Am văzut oameni precum fostul preşedinte Doru Ioan Tărăcilă şantajat, pur şi simplu, într-un interviu în presa locală. Este fără precedent acest lucru… ce se întâmplă acum în organizaţia judeţeană Călăraşi a PSD.”

Într-un interviu publicat de ziarul Obiectiv, deputata Oana Mizil îi răspundea lui Doru Ioan Tărăcilă, care într-o conferinţă de presă spunea că la PSD a început să se vorbească araba, făcând referire la naţionalitatea soţului parlamentarei: „Aş vrea să-i reamintesc d-lui Tărăcilă că în Călăraşi sunt foarte multe societăţi, în agricultură, conduse de patroni libanezi, prieteni cu noi, şi am foarte multe informaţii şi aş vrea să-i amintesc de anumite lucruri pe care le-a făcut cu aceste societăţi. Eu nu pun pe masă nimic, sunt un om de bună credinţă şi sper că şi dânsul este de bună credinţă.”

Liviu Muşat a criticat şi prestaţia actualului preşedinte interimar al organizaţiei judeţene PSD, deputatul Dumitru Boabeş, spunând că „foarte multe frământări  de la PSD nu ar fi avut loc dacăpreşdintele organizaţiei judeţene ar fi fost o mână fermă.”