Liviu Teodorescu cântă despre “Rochia Ta” VIDEO

Liviu Teodorescu, unul dintre cele mai fresh acte de pe piaţa muzicală din România a lansat piesa şi clipul “Rochia Ta”. O creaţie senzuală, cu un refren care îţi rămâne în minte şi cu un videoclip fermecător, cu influenţe vintage.

La două luni după încheierea proiectului #LiTEmoments, Liviu Teodorescu revine cu un nou proiect. “Rochia Ta” este doar începutul, primul single extras de pe EP-ul “Lista de Păcate”. În următoarea perioadă artistul a promis că va lansa câte o piesă nouă în prima joi a fiecărei luni. Noul track a fost compus împreună cu Matteo şi Lu-K Beats, iar videoclipul a fost regizat de către SAN.

Filmările au avut loc în studioul Lucas Art Film. Descriind aceasta compoziţie senzuală şi romantică, Liviu Teodorescu a transmis acest mesaj pe Facebook:

Rochia Ta este despre momentul în care principiile şi educaţia ajung să se lupte cu instinctul de moment. “Rochia” e metafora pentru aceste principii de care e greu uneori să te dezbraci, în favoarea a ceea ce simţi.

Ideea asta se aplică pentru întreg materialul pe care îl vom lansa pe parcursul a 7 luni, în prima joi a fiecărei luni. Lasă prejudecăţile deoparte, ia din ceea ce îţi spun ceilalţi doar ce te face fericit şi ai grijă să-ţi spui întotdeauna adevărul, ăsta e mesajul.

Citește mai mult: https://www.infomusic.ro/

Unii au citit și asta: