Liviu Teodorescu este asaltat de fete în „90-60-90” VIDEO

Liviu Teodorescu este asaltat de fete în noul său videoclip „90-60-90”, pentru piesa în colaborare cu frații Munteanu. Vă invităm să aflați mai multe detalii mai jos.

Considerat, la ora actuală, una din cele mai bune voci masculine din România, Liviu a decis ca după succesul hit-ului „Obsesie”, care a strâns peste 23 de milioane de vizualizări, să continue tradiția de a colabora cu vloggeri pentru noua sa piesă, fiind și primul artist din România care a realizat acest lucru.

Așadar, ineditul pentru noua piesă este colaborarea cu deja celebrii frații Munteanu, iar pentru a le face față, Liviu apelează la fratele lui, Matei, care și-a făcut și el debutul muzical alături de Adda și Liviu, în #MatematicaIubirii.

Care este mesajul ’’90-60-90’’?, ne povestește Liviu cel mai bine:

„Am luat cele mai nebune și la limita penibilului replici de agățat și le-am pus într-o piesă, 90-60-90. Practic, am ironizat momentul ăla în care băieții ar face și ar spune orice, numai să agațe ceva. 90-60-90 nu vorbește despre femei perfecte, ci despre complimente exagerate, spuse în cele mai proaste momente, doar ca să pleci cu cineva acasă. Împreună cu echipa mea, ne-am gândit la Frații Munteanu și am gândit piesa asta ca un featuring între frați. Noi ne-am distrat mai mult decât ne-am imaginat la piesa asta, sperăm să va inspirăm să faceți la fel!!”

Citește mai mult: https://www.infomusic.ro/

Unii au citit și asta: