Locuri de muncă disponibile în Călăraşi

locuri-de-munca-calarasiPentru perioada 13 iulie – 19 iulie 2009 , în evidenţa AJOFM Călăraşi sunt înregistrate 212 locuri de muncă.

Pentru persoanele cu studii superioare sunt oferite 11 locuri de muncă in urmatoarele meserii: economist, consilier economic, inginer protectia mediului, inginer transport, agent comercial, expert.

Pentru studii medii, AJOFM Călăraşi oferă 90 de locuri de muncă. Principalele ocupaţii pentru care sunt oferite locuri de muncă sunt: 41 operator confectioner industrial imbracaminte, 10 manipulant marfuri, 6 calcatori, 3 bucatari, 4 vanzatoare iar pentru alte ocupaţii –  26 locuri (cofetar, dispecer, casier, dulgher, etc.)

Cele mai multe locuri de muncă  –  92 – sunt oferite pentru persoanele ce au o pregatire mai putin medie , astfel:  34 soferi, 17 sofer autobuz, 6 calcatori, 10 muncitori necalificat in constructii, 4 muncitori necalificat in industria textila, 4 mecanici auto, iar pentru alte ocupaţii –  17 locuri (tamplar, zidar, vopsitor, etc.)

Din cele 212 locuri de muncă vacante, 19 sunt oferite de catre Agentia Locala Oltenita in meseriile de confectioner si muncitori necalificati in confectii texile.

” Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca din Calarasi este preocupata sa asigure forta de munca in structurile de calificare cerute de angajatori si, nu in ultimul rand, sa ofere oportunitatea persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca sa se reintegreze cat mai rapid pe piata muncii, pe locuri de munca de calitate si mai bine platite.” a declarat directorul coordonator al AJOFM Calarasi, Rares IONESCU.

Unii au citit și asta:

6 Comentarii

  1. vreau si io un loc de munca daca se poate dar eu nu cred ca se poate ca tot orasu este de *** da de fapt totata romania astept raspuns urgent

  2. Iuliane, iti inteleg supararea si ai perfecta dreptate, doar ca identifici gresit cauzele. Calarasiul nu e mai de … decit alte orase din Romania si nici calarasenii nu sint mai prosti. Dar Calarasiul apare intotdeauna in topul celor mai sarace orase si a localitatilor cu cea mai mare rata a somajului. Toti investitorii si intreprinzatorii au fost pusi pe fuga de excesul de zel al gastilor politice al unor indivizi precum Meseseanu, Nedelcu, Tifrea, etc.. “Intransigenta” renumita a functionarilor calaraseni a pus pe fuga intreprinzatorii si consecinta a fost aparitia somajului, saraciei si depopularea localitatii in care locuim. In prezent, investitorii creeaza locuri de munca in Bulgaria, in Calarasi nu au fost niciodata bine primiti! Cine are nevoie de investitori?

  3. Iulian, cand inveti sa scrii corect in limba romana (asta se invata in ciclul gimnazial, clasele 5-8), iti ofer eu un loc de munca.

  4. waw evil desteptule….vrei sa ne lasi frate…vezi sa nu iti bubuie dr capul….esti un nesimtit infumurat….vezi intai gunoiul din ochii tai si pe urma sa te iei de lume pe net….omul scria pe net nu dadea doctoratul in romana ;(

  5. cand o sa se termine criza si o sa aiba toata lumea un loc de munca mai bine platit fara sa mai fie bataie de joc?

  6. peste 50-80 de ani , cand se vor schimba mentalitati in romania . momentan ne mancam intre noi , furam cat de poate si ne batem joc de toti .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*