in

Locuri de muncă disponibile în Călăraşi

locuri-de-munca-calarasiPentru perioada 13 iulie – 19 iulie 2009 , în evidenţa AJOFM Călăraşi sunt înregistrate 212 locuri de muncă.

Pentru persoanele cu studii superioare sunt oferite 11 locuri de muncă in urmatoarele meserii: economist, consilier economic, inginer protectia mediului, inginer transport, agent comercial, expert.

Pentru studii medii, AJOFM Călăraşi oferă 90 de locuri de muncă. Principalele ocupaţii pentru care sunt oferite locuri de muncă sunt: 41 operator confectioner industrial imbracaminte, 10 manipulant marfuri, 6 calcatori, 3 bucatari, 4 vanzatoare iar pentru alte ocupaţii –  26 locuri (cofetar, dispecer, casier, dulgher, etc.)

Cele mai multe locuri de muncă  –  92 – sunt oferite pentru persoanele ce au o pregatire mai putin medie , astfel:  34 soferi, 17 sofer autobuz, 6 calcatori, 10 muncitori necalificat in constructii, 4 muncitori necalificat in industria textila, 4 mecanici auto, iar pentru alte ocupaţii –  17 locuri (tamplar, zidar, vopsitor, etc.)

Din cele 212 locuri de muncă vacante, 19 sunt oferite de catre Agentia Locala Oltenita in meseriile de confectioner si muncitori necalificati in confectii texile.

” Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca din Calarasi este preocupata sa asigure forta de munca in structurile de calificare cerute de angajatori si, nu in ultimul rand, sa ofere oportunitatea persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca sa se reintegreze cat mai rapid pe piata muncii, pe locuri de munca de calitate si mai bine platite.” a declarat directorul coordonator al AJOFM Calarasi, Rares IONESCU.

Internet mobil de mare viteză în Călăraşi

Ziarul Obiectiv a împlinit un an