in

Locuri de muncă în țările din Europa. Cele mai multe posturi sunt în Germania

Angajatorii din Spaţiul Economic European oferă, prin intermediul reţelei EURES România, 345 locuri de muncă vacante. Informaiile sunt comunicate de Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM).

Cele mai multe posturi disponibile sunt în Germania.

Germania – 272 locuri de muncă pentru: lucrător în amenajarea expozițiilor și a magazinelor; tâmplar (fabricare și asamblare mobilier de expoziție și de magazin; magaziner – cunoștinte de limba germană (scris si vorbit); operator mașini și sisteme (tehnologia de prelucrare a metalelor si a materialelor plastice); lucrător în producția și prelucrarea sticlei; lucrător în producția și prelucrarea sticlei/fabricarea fibrei de sticlă; tăietor de carne și lucrător în producție (f/b); tăietor de carne și lucrător în producție; tăietor de carne și lucrător în producție. Cunostințele de limba germană constituie avantaj, dar nu sunt obligatorii.

Norvegia – 71 locuri de muncă pentru: schelar; electrician – Limba engleză sau o limbă scandinavă; șofer autobuz – limba engleză fluent, cunoașterea unei alte limbi reprezintă avantaj; vopsitor auto- se solicită limba engleză; vopsitor- se solicită limba engleză; șofer se solicită limba engleză; agent curățenie;

Estonia – 1 loc de muncă pentru: mecanic auto- se solicită limba engleză;
Olanda – 1 loc de muncă pentru: tâmplar- se solicită limba engleză.

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă se pot adresa agențiilor teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă de domiciliu sau de reşedinţă ale căror date de contact se află
pe site-ul www.anofm.ro.

Pentru județul Călărași, persoanele interesate pot scrie un e-mail la ajofm.cl@anofm.gov.ro sau pot suna la numărul de telefon 0242 316 542.

Written by infomuntenia.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Câte cazuri de noi de infectare cu noul coronavirus sunt în județul Călărași

Cernauti

La zi: 11 ianuarie – curiozităţi, aniversări