Locuri de muncă pentru vorbitori de limba română, în Europa

Companii importante, din vestul și centrul Europei, sunt în căutare de angajați pentru posturi care presupun cunoașterea limbii române. Românii pot găsi astfel de joburi, în diverse domenii, în aproape toate capitalele europene.

Viena, Austria
Internship Fuziuni și Achiziții / Raiffeisen Bank International

Raiffeisen Bank International este în căutare de stagiari, pentru un internship de șase luni, care începe în 1 martie. Vor fi luați în considerare candidații cu studii în administrarea afacerilor, cu accent pe finanțe, contabilitate, managementul investițiilor sau matematică/ statistică/ fizică, vorbitori de limba engleză (limba germană sau o limbă est-europeană, inclusiv româna, constituie un avantaj) și care stăpânesc instrumentele MS Office. Viitorii stagiari vor avea șansa de a-și începe cariera lucra într-o instituție bancară cu 14 milioane de clienți, în 14 țări din Europa Centrală și de Est. Ei vor primi și o remunerație lunară de circa 1.700 de euro, brut.

Berlin (Ludwigsfelde), Germania
Used Truck Sales Representative / Arrow Truck Sales (Volvo Group)

Chiar dacă este, deocamdată, doar un startup cu ambiții mari, Arrow Truck Sales GmbH vrea să devină cel mai important dealer de camioane din Europa. Pentru aceasta, se bazează pe experiența de 70 de ani a companiei cu același nume, din SUA, și, mai ales, pe faptul că este parte din Volvo Group. Viitorul reprezentant de vânzări va “vâna” clienții vorbitori de limba română din toată Europa. Trebuie să vorbească și engleza, iar cunoașterea limbii germane sau a unei alte limbi est-europene constituie un avantaj. Va începe cu un salariu fix, după care va trece la un pachet ce include comisionul din vânzări. Va avea 30 de zile de vacanță/anual și un program de lucru flexibil.

Milano, Italia

Customer Operation Operator / Bridgestone

Bridgestone Europe NV/SA – divizia de vânzări, cu sediul în Vimercate (25 km de Milano) – este sediul Bridgestone South Region, una dintre cele șase regiuni comerciale europene ale producătorului japonez de anvelope, care include 13 țări din afara Italiei. Candidatul ideal este absolvent de studii superioare în domeniul umanist sau economic. E de preferat să aibă experiență de 3-5 ani ca operator de relații cu clienții și să fi lucrat în domeniul automotive/ Sales & Marketing. Este obligatoriu să vorbească perfect română, engleză și, eventual, italiană.

Citește mai mult: https://angajatorulmeu.ro/

Unii au citit și asta: