Lora cântă despre iertarea în iubire VIDEO

Lora a lansat una dintre cele mai emoţionante piese ale sfârsitului de an – “Dacă dragostea”, o baladă inspirată din poveşti reale de dragoste, despre durere şi vindecare. Melodia vorbeşte despre amintirile care transcend timpul și momentele în care fiecare atom al propriei fiinţe începe să vibreze.

Piesa “Dacă dragostea” este compusă de ADDA, Alex Cotoi și George Idriceanu, iar versurile sunt scrise de Adda, Bianca Lobda şi Diana Ghita. Videoclipul melodiei a fost filmat de Kobzzon, pornind de la un scenariu gândit de LORA.

“În povestea acestui cântec, transpusă atât de frumos în imagini de Kobzzon, avem drama iubiţilor care au pus orgoliul lor mai sus decât iubirea”
“Lecția iertării în iubire este, poate, cea mai grea dintre toate. Nu este doar despre a-l ierta pe cel care ţi-a greşit iremediabil pe scara dreptății tale, ci de a te ierta și pe tine și a învăța din asta.

În povestea acestui cântec, transpusă atât de frumos în imagini de Kobzzon, avem drama iubiţilor care au pus orgoliul lor mai sus decât iubirea. În loc să se ierte și să-și mai dea o șansă, au ales să se despartă. Ce sens are dreptatea ta când inima plânge?”, declară LORA.

Citește mai mult: www.infomusic.ro

Unii au citit și asta: